Et lille syprojekt

Ærteposer

I weekenden fik jeg støvet symaskinen af med et meget enkelt syprojekt. Det blev til 10 små ærteposer og en pose til at opbevare dem i.

Ærteposer

De er syet i diverse rester og fyldt med rørperler. De er en smule skæve, og vist ikke det kønneste. Men de er faldet i rigtig god jord hos modtageren.

Emma leger med ærteposer

Hun demonstrede straks, at hun kan meget mere end moderen troede. For ikke nok med at hun fiskede ærteposerne op af posen en ad gangen, nej hun samlede dem også sammen, og puttede dem tilbage i posen igen. Den store tøs kan hele tiden noget nyt.

Jeg drømmer om at blive meget bedre til det der syning, og overvejer faktisk at tilmelde mig et online sykursus hos Maria Denmark. Men kan helt ikke regne ud om det virker. Er der mon nogen, der har erfaring med online kurser?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *