Noget om camping, cykling og havehygge

Emma går med avisen

Det er torsdag i dag, og vi kan næsten lugte weekenden forude. Det bliver en blød weekend fyldt med garn og strikkede sweatere, det er nemlig i weekenden årets Uldfestival løber af stablen i Saltum. Jeg glæder mig, for jeg skal selvfølgelig derop sammen med resten af Uldhjernerne.

Men inden det bliver weekend igen, bliver jeg lige nødt til at fortælle lidt om sidste weekend. En dejlig bededagsferie, som bød på lidt af hvert, men det gennemgående tema var helt sikkert hygge.

Emma og jeg tyvstartede lidt på weekenden allerede torsdag og drog på camping sammen med Mormor og Morfar. Det var lige noget den lille frøken kunne bruge.

Hun gav den for alvor gas med de der ben, og bededag slog det mig pludselig, at nu kravlede hun slet ikke mere.

Emma og mor på vej på campingEmma går med avisen Emma leger i sandkassen på Grønhøj Strand

Men weekenden bød også på Emmas allerførste cykeltur. Den fine cykeltrailer er min morsdagsgave, og jeg er vild med den. Nu kan vi rigtig komme rundt, og Emma nød da også den lille tur rundt om i kvarteret.

Emmas første tur i cykeltraileren Emma og mor på første cykeltur

Det blev også til en smule havearbejde i weekenden. Det går ikke så stærkt med en etårig omkring benene på sig, for bedst som man er kommet godt i gang, ja så er der en lille pilfinger, der graver de nye løg op igen, spiser jord, plukker bladene af jordbærplanterne og andre spændende ting. Men heldigvis har vi ingen intentioner om en prydhave, så der er masser af tid til hygge samtidig. Det blev endda til en picnic i haven nu vejret var så skønt.

Emma og Flikka i køkkenhaven Emma leger i haven Emma og far hygger i haven Årets første picnic i haven Emma spiser picnic i haven Emmas nye hue syet af mor

Nu må jeg vist hellere slutte denne billedspam fra en fantastisk weekend, og det er da skønt at tænke på den kommende weekend garanteret bliver ligeså skøn.

Ha en dejlig dag 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *