En weekend uden strik

Strik Unicorn paralellogram WIP

Jo, det er rigtigt nok, jeg har slet ikke rørt strikketøjet hele weekenden. Fredag stod den på Dizzy og DAD i Århus, og selvom det jo blev en lidt forkortet koncert pga en brækket arm på scenen, så var det en dejlig aften i selskab med skønne kvinder.

Resten af weekenden gik med lidt spejder, hygge og blognørderi.

Nu hvor det er mandag har jeg straks forsøgt at rette op på det. Så jeg slapper af med strikkepindene i hænderne og en serie på viaplay.

Strik Unicorn paralellogram WIP

Det er i øvrigt Westknits Unicorn Parallelograms, der er på pindene. Jeg er lige over halvvejs, og glæder mig til det er færdigt.

Vubberne tager sig også en slapper i dag 🙂

Vubberne slapper af

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *