Strik i det fri – WWKIP 2015

WWKIP Metropol Hjørring 2015

Det var den vildeste fest i lørdags. Dagen fløj af sted for de mange fremmødte strikkere var i godt humør, snakken flød og strikkepindende klirrede. Altså de andres strikkepinde, for det var ikke meget jeg selv fik strikket. Det havde jeg nu egentlig heller ikke regnet med, for der var nok at gøre med at finde vindere i vores konkurrencer, dele præmier ud, fortælle om uldhjernerne, hente kage og meget mere.

Det gjorde nu ikke dagen mindre god. Det var så hyggeligt og det var en fornøjelse at dele vores indsamlede sponsorpræmier ud. Imponerende 28 stk var det blevet til, så der var virkelig noget at komme efter. Vi havde inden snakket om, at det jo slet ikke var sikkert der kom så mange bidrag til vores konkurrencer. Men den bekymring kunne vi godt have sparret os. Det væltede ind med bidrag og udvælgelsen af vindere var en helt umulig opgave. Der var så mange gode bud, og det i alle kategorierne.

Så tusind tak til alle fremmødte, til vores sponsorer og ikke mindst til mine kolleger i Uldhjernerne. I har alle været med til at gøre dagen uforglemmelig.

Her følger en gang billedspam fra dagen.

WWKIP Metropol Hjørring 2015 WWKIP Metropol Hjørring 2015 WWKIP Metropol Hjørring 2015 WWKIP Metropol Hjørring 2015 WWKIP Metropol Hjørring 2015 WWKIP Metropol Hjørring 2015 WWKIP Metropol Hjørring 2015 WWKIP Metropol Hjørring 2015

 

Dagens sponsorer var:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *