Med en vandskræk mor i svømmehallen

Emma leger i vandhuset Hjørring

Jeg havde bestemt ingen planer om at gå til babysvømning med Emma mens jeg var på barsel. Jeg kan nærmest ikke svømme selv, og er heller ikke speciel begejstret for vand. Jeg bliver lettere panisk, hvis jeg er ved at snuble i nærheden af en vandpyt. Har en gang hørt, at man sagtens kan drukne i sådan en! Puha, nej vandhund er jeg bestemt ikke.

Så selvom jeg da gerne ville, at Emma fik et bedre forhold til det våde element end jeg har, så mente jeg ikke, at det skulle ske ved at jeg tog hende med til babysvømning.

Nu ville skæbnen jo så, at min dejlige mødregruppe syntes noget andet. Pludselig var resten af mødrene tilmeldt babysvømning på samme hold, og næsten uden gruppepres fik jeg også meldt Emma og jeg til. Jeg så det som en gylden mulighed for at blive lidt mere tryg omkring forholdene i en svømmehal, jeg havde jo en hel supportgruppe med, der kunne hjælpe mig, hvis jeg havde brug for det.

Så sidste efterår gik vi til babysvømning i Vandhuset i Hjørring hver uge. Emma nød det, hun grinede af alle de sjove og mærkelige ting, vi blev kastet ud i. Moderen klarede også det der vand rimelig godt, jeg var meget opmærksom på at slappe af, så min vandskræk ikke smittede, og det lykkedes da også rimelig godt. Ind imellem var der dog nogle øvelser eller lege, som jeg måtte sig fra overfor. Netop fordi jeg ikke ville derud, hvor Emma kunne mærke min panik. Men alt i alt var jeg ret stolt af mig selv (og Emma selvfølgelig).

Siden vi sluttede med den ugentlige babysvømning har vi så slet ikke været i svømmehallen. Altså indtil i dag. Igen var det mødregruppen, der lokkede. Selvom vi endte med kun at være to af sted, så var det så hyggeligt, og Emma hyggede sig. Lidt utilfreds var hun dog, nEmma leger i vandhuset Hjørringår hun fik lidt for meget vand i hovedet, så vi må nok snart af sted igen, så hun bliver endnu bedre til at takle det der vand.

Vi sluttede formiddagen med frokost og leg i babyloungen.

Til sidst vil jeg lige slå et slag for de fine forhold i Vandhuset. Der er taget hensyn til de små størrelser hele vejen igennem. Med puslepuder og kravlegård i omklædningsrummet, stort børnebassin, masser af legetøj og super fin babylounge i cafeområdet. Så et besøg der kan helt sikkert anbefales også med de helt små vandhunde.

(For en god ordens skyld, indlægget er ikke sponsoreret, jeg giver blot min anbefaling om en skøn svømmehal videre).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *