Online blogtræf 2015

Igen i år holder Cupcake by me online blogtræf. Det foregår hele weekenden, og går i alt sin enkelthed ud på, at man linker til sin blog fra Elenas indlæg, så andre kan se man er med.

Det er en rigtig god måde at opdage nye blogs på. Sidste år var jeg også med, og fik en hel del nye blogs føjet til læselisten. Så selvom man ikke blogger, så kan man sagtens være med og blive inspireret.

Online blogtræf

Til jer, der måtte kigge forbi netop i anledningen af blogtræffet, vil jeg starte med at sige, velkommen til.

Jeg håber, I har lyst til at følge med i mit lille hjørne, hvor jeg skriver om stort og småt i min hverdag. Derudover handler det også en del om strik, da jeg stort set altid strikker. Jeg underviser også i strik og hækling sammen med et par andre garngale kvinder, det kan du læse om under Uldhjernerne.

Lige nu er jeg også i gang med mine første spæde forsøg på strik i eget design. Indtil videre er det meget enkelt, men drømmer om flere designs hen ad vejen. Det vil jeg fortælle mere om, når jeg lige er lidt længere i processen.

Jeg glæder mig til at opdage nye blogs i løbet af weekenden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *