Weekendhygge og et tip om ekstremt billige børnesko

Emma på Grønhøj Strand

I weekenden var igen på besøg i mine forældres campingvogn i Grønhøj. Det er simpelthen så hyggeligt og Emma elsker det. Vejret var ikke helt med os, så der var lidt vådt og ikke speciel varmt. Det er den slags detaljer, der betyder meget mere for os voksne end det gør for børn.

Emma kunne faktisk ikke være mere ligeglad. Hun fik regnbukser på, så hun ikke blev gennemblødt bare af at sidde på græsset, og så kunne man sagtens lege på legepladsen eller gå tur på stranden. Og apropos vand, så var Emma heller ikke bange for havet, så vi måtte holde godt øje med hende for hun ikke bare skulle fortsætte ud. Der var nemlig ikke andre, der synes det var passende med en badetur, hvis vi skulle ud at hente hende 🙂

Emma på Grønhøj Strand Emma på Grønhøj Strand Emma på Grønhøj Strand Emma leger med pløkker

 

Som det ses her på det nederste billede, så skal der ikke altid så meget til at underholde en etårig, og spanden med pløkker var et kæmpe hit, som hun fik rigtig lang tid til at gå med. Det lykkedes hende også til dels at rydde op igen.

Som lovet i overskriften, vil jeg lige tippe lidt om billige børnesko.

Vi var nemlig også til lagersalg hos ByKier i Brønderslev i weekenden, og hold nu op, hvor havde de mange lækre sko til en rigtig god pris.

Vi købte hele tre par, heriblandt et par vinterstøvler, og vi kom af med den nette sum af 425 kr!

Børnesko fra ByKier

Nu er lagerslaget selvfølgelig ovre for denne gang, men har set på Facebook, at de overvejer et online lagersalg og der var også snak om, at det fysiske lagersalg i Brønderslev skulle gentages flere gange om året. Så hop ind og følg med på facebook, så giver de helt sikkert lyd fra sig, når der er nyt.

2 Comments

 1. Charlie

  Hvor er det bare godt det første billede – der er bare noget magisk over sådan nogle små børn, der står og kigger ud over havet 🙂

  Forhåbentlig byder de næste par dage og weekenden på lidt bedre strandvejr 😀

  Reply
  1. Ditte (Post author)

   Tak 🙂 ja, det er bare et helt specielt motiv, man kan slet ikke lade være med at undre sig over, hvad sådan en lille størrelse mon tænker om det store hav.

   Mange hilsner
   Ditte

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *