Wuuuhuuuuu!!!

Ansættelseskontrakt

Måske har I allerede hørt det massive jubelbrøl, der lød her på villavejen i eftermiddags? Det var i hvert fald højt, og vist også ledsaget af et par tårer. Men glædes- og lettelsestårer, for det var en rigtig god nyhed der ramte matriklen.

Jeg har nemlig fået arbejde! Drømmen er gået i opfyldelse!

Nu skal sommeren nydes i fulde drag. Emma er gået på ferie i dag, så i de kommende uger skal vi hygge i haven, besøge den nye legeplads i gågaden, på ture rundt omkring, et par dage til Göteborg og forhåbentlig nyde det dejlige sommervejr.

Midt i august starter vores nye hverdag, og hold nu op hvor jeg glæder mig. Det bliver helt fantastisk at komme i gang igen.

Jobmæssigt skal jeg tilbage til mine rødder, jeg skal nemlig være marketingassistent i en større virksomhed. Det som jeg troede, jeg skulle straks efter uni. Men som man siger bedre sent end aldrig 😉.

Bålplads i havenI dag er det også kærestens fødselsdag, så vi nød at der var ekstra meget at fejre. Jeg overraskede ham med en mini make-over af haven, da han kom fra job. Fødselsdagsgaver var nemlig nye stole til rundt om bålstedet. Synes selv det er blevet fint, så håber på godt vejr i weekenden, så vi kan indvie det.

Ha en dejlig weekend 😊

 

4 Comments

 1. Henry

  Mega fedt og velfortjent!

  Reply
  1. Ditte (Post author)

   Tusind tak

   Reply
 2. Linda

  Tillykke tillykke tillykke.. Fedt med nyt job… Og et enkelt tillykke med manden…

  Reply
  1. Ditte (Post author)

   Tusind tusind tak. Det bliver så godt.

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *