En besat by, tøsehygge og regnweekend

Dana cup Hjørring 2015

Det er ikke meget vi har været rundt i byen i denne uge, Emma og jeg. Hjørring er nemlig indtaget af 20-30.000 fodboldspillere, der deltager i årets Dana Cup.

Men fredag var vi alligevel en tur rundt og se fodbold, kigge på mennesker og nyde solen.

Det er nu egentlig meget hyggeligt, især når det er samlet omkring fodboldbanerne. Da jeg bagefter var ude at handle, var det knap så hyggeligt. Jeg var for eksempel slet ikke klar over, at den lokale Rema 1000 havde 5 kasser, og at der kunne være så mange mennesker derind på en gang.

Fredag aften bød på hygge med skønne tøser, der kom på besøg til pulled chicken. Så mens kæresten endnu en gang drønede (læs: luntede) rundt på fodboldbanerne, så fik jeg knævret og nydt et glas kold hvidvin i dejligt selskab. Det var egentlig en ok fordeling.

Her i weekenden har det så været tak for denne gang til alle fodboldspillerne, og vi får byen tilbage igen. Det glæder jeg mig faktisk lidt til. Der er for eksempel kommet en ny legeplads i gågaden, som jeg tror Emma og jeg skal besøge i den kommende uge.

Jeg håber nemlig, at næste uge bliver knap så våd som weekenden har været. Vi har dog trodset regnen et par gange, i går var vi på gåtur til en legeplads og i dag har vi været et smut i Sæby til TV2 på tour. En kold fornøjelse, men vi blev da lige luftet lidt.

TV2 på Tour sæby 2015

Emma i regnvejr

TV2 på Tour sæby 2015

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *