Må man strikke til Chris MacDonald?

Chris MacDonald

Ovenstående spørgsmål stillede Uldhjernerne for nylig i vores lokale strikkecafe. Vi var nemlig inviteret til lærerdag med FOF, som udover hygge og sang skulle byde på et foredrag med den altid motiverende Chris MacDonald.

Svaret var et klart Nej!

Det var tilsyneladende både respektløst og helt umuligt, når man skal følge med i foredraget og grine hele tiden.

Svaret overraskede mig lidt, men jeg fornemmede straks en udfordring. Det skulle da komme an på en prøve.

FOFs lærerdag 2015 løb af stablen i går, og det var en virkelig hyggelig eftermiddag med frokost, snak, fællessang og ikke mindst altså foredraget med Chris MacDonald.

Da frokosten var nydt fandt jeg strikketøjet frem. Jeg kunne sagtens strikke et par omgange på en nederdel til Emma, mens vi sang Livstræet, En lærke lettede og flere andre.

Da Chris kom ind i lokalet lignede han ikke ligefrem en der blev forfærdet over synet af et par strikkepinde, så fortsatte ufortrødent under foredraget. Og den rare mand smilede bare, og så ikke ud som om det var den største mangel på respekt han længe havde oplevet.

Så svaret på ovenstående spørgsmål er altså Ja! Du må gerne strikke til Chris MacDonald.

Jeg kan i øvrigt lige tilføje at jeg ikke var den eneste, udover en af de andre Uldhjerner, var der i hvert fald også en anden.

Skulle du have lyst til at medbringe dine strikkepinde næste gang du skal til foredrag, så siger jeg, Go for it!

Det handler om trivsel, og det er dælme vigtigt. Men husk der også skal være plads til både grin og klapsalver, for som den gode Chris siger, Alt med måde 🙂

Du kan i øvrigt stadig nå at være med på Uldhjernernes kurser i efteråret, det første er hækling for begyndere og finder sted allerede på mandag. Du kan tilmelde dig her. De øvrige kurser finder du her.

Ha en dejlig weekend!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *