34!

Det er nu en realitet, men det gjorde ikke rigtig ondt. Det er lidt hårdt, men tror nu mere det skyldes den et-årige, der er vågen 20 gange hver nat, end det skyldes alderen.

Havde en hyggelig dag i går. Med flag både hjemme og på arbejde. På mit nye job har de en hyggelig tradition når der er fødselsdag. Udover de vel obligatoriske flag rundt om ens skrivebord, så samles afdelingen også til en lille hyggestund. Sindssygt god idé. Men hør nu, gavekassen giver gaver til alle på deres fødselsdag! Uanset om det er rundt, halvrundt, ulige eller lige tal. Ahmen, det er en hyggelig tradition.

Det har jeg ikke oplevet før, og har da ellers været på en hel del arbejdspladser efterhånden. Men det bør alle indføre, for hvem vil ikke gerne have gaver?

Og man får også snakket så dejlig frit, når man mødes allesammen til uhøjtidelig hygge.

Nu vi er ved banale ting, der skaber glæde, så er jeg også blevet så glad hver gang jeg har kigget på min mobil. Den vidste nemlig godt, at jeg er vild med fødselsdag, så den havde sat lys i lagkagen og pustet balloner op. Sådan her så coveret på min HTC One m8 ud hele dagen i går. I love it 🙂

image

Herhjemme fortsætter fejringen i dag, og jeg glæder mig. Jeg ved også det bliver lidt underligt, for min medfødselar og bror skal nemlig noget andet, så ham må jeg undvære.

Nogen vil måske mene, at jeg i en alder af 34 burde kunne holde fødselsdag helt selv. Måske, men det er ikke mange gange jeg har prøvet det, så ved jo ikke hvad det vil sige at have sin fødselsdag for sig selv. Og jeg er nu ret vild med at have en at dele dagen med.

Ha en dejlig dag.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *