Nedtællingen er i gang

Jeg skal møde et af mine helt store idoler. Da nyheden kom op, at der var mulighed for at møde netop denne person i Aarhus, så aflyste jeg de allerede planlagte aftaler og ventede spændt på at høre mere.

I går var blev billetterne så sat til salg. De blev solgt fra kl. 9.30, så jeg sad klar med hænderne på tastaturet allerede 9.20. Der blev trykket rigtig mange gange på opdater, for jeg ville ikke misse øjeblikket, hvor det gik løs.

Opdater, opdater, opdater, nej ikke endnu, opdater, opdater, opdater, hov, nu er det nu! Hænderne famlede rundt, pulsen steg, det var nu, det gælder om at være hurtigt. Betal, ja tak, jeg vil gerne betale. Indtaste kortnummer og så kom kvitteringssiden frem. Puha, husk at trække vejret.

Vi var på forhånd advaret om, at vi skulle modtage en personlig mail, og ikke bare en autokvittering før vi kunne være helt sikre på at få plads. Men nu havde jeg da gjort, hvad jeg kunne. Og efter et stykke tid, så kom bekræftelsen da også. Vi er med, søsteren og jeg.

Der blev jublet og det var svært at sidde stille på stolen.

Nu er ventetiden til den store dag, så gået i gang. Vi glæder os helt vildt, og er sikre på det bliver en fantastisk oplevelse.

Måske undrer du dig over, hvem denne rockstjerne er, som vi så gerne vil møde?

Det skal jeg fortælle, det er såmænd Stephen West, en amerikaner bosiddende i Amsterdam og som laver de fedeste strikkedesigns på bl.a. tørklæder og sjaler.

Nu ryster du lidt på hovedet og tænker, hold kæft hvor er hun skør. Og ja, det er jeg. Men jeg er ikke alene med min fascination, for der var udsolgt på ganske få minutter 🙂

Mon ikke I kommer til at høre mere om Mr. West og mødet, der i øvrigt finder sted 21. november?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *