Weekend

Morgenmad på job

Den der fornemmelse, der sidder i kroppen allerede torsdag aften, det er lige straks fredag, og så bliver det weekend. Der er noget næsten magisk over den, vi bliver bare alle sammen lidt gladere, når vi kan lugte, at weekenden er inden for rækkevidde.

På enhver arbejdsplads kan man også mærke fredagsstemningen. Der er bare lidt flere smil, lidt flere grin og lidt flere forventningsfulde stemmer.

Men hvorfor er det sådan?

Jeg mener, det sker jo ligesom regelmæssigt, at det bliver fredag. Sådan ca. hver 7. dag. Det kan jo ikke ligefrem komme bag på os. Og selvom vi selvfølgelig er glade fordi vi skal tilbringe ekstra tid med vores familier, så kan de fleste af os jo nok godt lide at gå på arbejde. Jeg elsker i hvert fald at være på arbejde, og glæder mig til at komme på arbejde hver dag.

Men jeg har jo også forlængst mærket fredagsstemningen. Der er ikke de vilde planer for weekenden, så for mig er det nok især roen, jeg glæder mig til. Tiden til at gøre lige hvad vi har lyst til, og tiden til at være sammen.

Her til morgen stod Emma lidt tidligere op end hun plejer, så vi havde ekstra god tid til lige at hygge lidt, inden jeg skulle af sted. At sidde der i sofaen i halvmørket med Emma på skødet, sludre lidt om løst og fast, få et par ekstra knus og bare være.

På arbejde er køkkenet vist også i fredagsstemning, I hvert fald var der også rundstykker til morgenmaden i dag.

Så kan fredagen ikke starte bedre, og om et par timer er det jo WEEKEND.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *