Ufrivillig blogpause, på vej tilbage og forventninger til weekenden

Hvor har jeg savnet bloggen her de sidste uger. Men jeg har været nedlagt af den ondeste omgang hovedpine, jeg nogensinde har oplevet. Jeg kunne hverken det ene eller det andet, og da slet ikke kigge på en skærm. Så selv om jeg gerne ville fortælle jer alt muligt, måtte jeg bide det i mig, for det var slet ikke muligt.

Den sparsomme skærmtid, jeg har tvunget mig selv til, er blevet brugt på jobbet. Det virkede ligesom som den bedste prioritering.

Men jeg kæmper mig tilbage med rank holdning, mousetrapper, akupunktur, massage og afslapning, så begynder det nu at hjælpe.

Faktisk har jeg de sidste par dage været hele dage på arbejde! Det er skønt, og mon ikke også min arbejdsplads synes det?

Derfor tør jeg nu også blogge en smule igen. Især fordi, jeg bliver nødt til at fortælle jer hvor meget jeg glæder mig til weekenden. Jeg skal jo på workshop med selveste Hr. West. Det bliver så stort, og hovedpine eller ej, så er jeg at finde hos Yarnfreak på lørdag.

Både søsteren og jeg skal af sted, forventningerne er kæmpestore, men vi har også alvorlig tøjkrise. For hvilket af de efterhånden mange Stephen West tørklæder, der lægger i skuffen skal man have på?

Jeg tror, jeg må have samlet dem alle, så jeg kan få overblik over mulighederne. Måske I får lov at se med 🙂

2 Comments

 1. Zarajane

  Du tager dem da bare på alle sammen. Draperer dem som en kjole kroppen rundt ?

  Reply
  1. Ditte (Post author)

   Det er da det jeg gør. Tak for hjælpen 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *