Stephen West – en vild dag

The Doodler

Det er over en uge siden, men jeg er stadig fuldstændig oppe at køre over hvor fedt det var at være på workshop med Stephen West.

Hele dagen var helt ubeskrivelig sjov, hyggelig og inspirerende.

Stephen West og Dutte

Selvom vi var tilmeldt eftermiddagens workshop, var vi også lige forbi Yarnfreak om formiddagen til Meet & greet. Der var rigtig mange knævrende kvinder med farvestrålende tørklæder. Så sjovt at se alle de forskellige mønstre og farver.

Der var også rigtig mange, der var i gang med The Doodler, Westknits Mystery KAL 2015. Så de blev linet op til fotografering sammen med manden selv. (Mit er det turkise og lyserøde i forgrunden).

Masser af Doodles og Stephen west

Bagefter var søsteren og jeg på cafe, hvor vi ud over at spise også fik strikket en del. Det var vist i øvrigt ikke hver dag, cafeen havde besøg af garn og pinde.

Selve workshoppen handlede om sjaler, og der var et par virkelig fine tips, som lige er med til at give strikketøjet den sidste finish. Selve teknikken omkring top down sjaler, har jeg jo efterhånden prøvet så mange gange, så ikke noget nyt der. Men alligevel var det en helt unik oplevelse. Der var virkelig god stemning, masser af snak og grin på kryds og tværs.

Mine westknits sjaler

Og så opdagede jeg noget, som jeg aldrig før har tænkt på… Hold op hvor rører strikkere meget ved hinanden!

I mange andre forsamlinger vil det nok ikke være god stil eller helt almindeligt at mærke på andres tørklæder, lige føle på en trøje eller bare ae dem lidt.

Men når strikkere er sammen så er det den mest naturlige ting i verden. Derfor fandt jeg gentagne gange mig selv befamle de andre, for hold nu op, hvor var der meget lækkert at se på og røre ved.

I denne weekend fik jeg så færdiggjort The Doodler, og det er blevet dejlig vamset og varmer godt her i stormen.

The Doodler

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *