Julehygge, pakkekalender og kalenderlys

Emma leger med puslespil

Det er december, og jeg har besluttet at det nu skal være slut med ugidelighed og træthed hver eftermiddag og aften. Emma og jeg er forholdsvis sent hjemme hver eftermiddag, og vi er begge trætte efter en lang dag, så som regel ender vi med bare at hygge i sofaen til ramasjang eller bygge lidt med duploklodser indtil vi skal lave aftensmad.

Men nu udnytter vi, at det er december. Så jeg vil forsøge med en masse små hyggelige ting, enten som mig og Emma kan foretage os om eftermiddagen eller som jeg kan nå efter Emma er gået i seng.

Vi er startet med at gøre kalenderlys og adventslys klar. Ligesom vi har hængt min mormors gamle julestjerne op i vinduet. Jeg elsker den, den vækker så mange dejlige minder om min skønne mormor. Denne gang kunne jeg fortælle Emma om sin oldemor, mens jeg fik den sat op. Det er som om hun passer ekstra godt på os, når stjernen hænger der i vinduet og lyser op i mørket.
Mormors julestjerneI går aftes fik jeg desuden fikset en pakkekalender til Emma. Det var egentlig ikke meningen hun skulle have en pakkekalender, men da en veninde kom med en kæmpe bunke af ting fra hendes drenge, så kunne jeg alligevel ikke lade være.

Emmas pakkekalender

Hvilke julehyggeideer laver I med jeres helt små børn?

Glædelig 1. december!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *