Glædelig 2016 og noget om mandage

Så blev det 2016. Jeg er sikker på det bliver et fantastisk år, der er i hvert fald flere ting, jeg glæder mig til. Jeg glæder mig til at følge Emma i hendes 3.  leveår, hun bliver jo 2 lige om snart, og den skønne tøs har så travlt med at udvikle sig til en fantastisk personlighed.
Foråret bliver travlt med masser af undervisning med uldhjernerne. Det bliver spændende og sjovt og rigeligt at se til.

Men i dag er det mandag, rigtig mandag. Så meget mandag at min arbejdscomputer har opgivet at komme på netværket. Lige nu er der 2 flinke it-folk, der arbejder på sagen. Så satser på det snart lykkes.

Men jeg brugt tiden fornuftigt, drukket te, sludret med kolleger, fået svar på et par arbejdsrelaterede spørgsmål og nu også fået bloggen ind i 2016.

Resten af dagen må blive bedre, og jeg håber sandelig også at jeres mandag er startet lidt bedre.

Mandagssmil fra Ditte

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *