Uldhjernerne har sparket sæsonen i gang

Forårssæsonen for Uldhjernernes strikke- og hæklekurser er allerede i fuld gang. Vi har allerede besøgt Sindal Bibliotek, hvor vi introducerede en flok kvinder til hæklediagrammernes magiske verden. Ligesom vi også har fået gang i vores hækling for begyndere kursus, hvor deltagerne har 4 aftner til at få knækket hæklekoden. Det var bestemt en flok udfordrede og topmotiverede kursister, der mødte op, og der blev da også bandet lidt undervejs. Men jeg er sikker på at det nok skal lykkes for dem alle sammen, så jeg glæder mig til vi skal mødes igen og se hvor dygtige de er blevet.

I morgen formiddag træder vi op igen, denne gang med strik på engelsk. Strik på engelsk er nok mit favoritkursus, for det åbner virkelig en hel ny strikkeverden, når man kan strikke efter engelske opskrifter, og jeg elsker at vi kan være med til at lukke døren til den nye verden op.

Man kan nærmest ikke sige engelske strikkeopskrifter uden også at sige ravelry.com. Kender I ravelry? Det er den absolut bedste samling af strikke- og hækleopskrifter der findes. Derudover er der masser af hjælp at hente i de mange forskellige fora, ligesom du har dit helt eget personlige bibliotek, hvor du kan holde styr på dine opskrifter, dine favoritter, dine strikkepinde og ikke mindst alt dit garn. Det er en fantastisk side, hvor der hurtigt går et par timer med tørstrik, selvom man bare lige skulle kigge efter en hurtig opskrift.

Foråret byder også på undervisning i blandt andet vævestrik og montering. Måske har du også lyst til at deltage i et kursus? Grib også gerne fat i din lokale garnbutik eller strikkeklub, vi kommer gerne og træder op med en workshop eller en temacafe.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *