Fleksible morgener – et lille tip

For de fleste af os kører morgenen sikkert bare derudaf med alle rutinerne. Sådan er det ofte herhjemme. Jeg står først op, og har altid lidt halvtravlt, og når de andre står op, så skal jeg bare lige skynde mig at blive færdig, og så ud af døren. Derefter hygger kæresten om Emma med morgenmad og lidt bedre tid.

Men en gang i mellem er det meget rart at kunne afvige lidt fra rutinerne, og have tid til lidt andet om morgenen. I stedet for at møde senere, så gør jeg mine morgener fleksible ved at springe morgenmaden over. Jeg er nemlig så heldig, at jeg har mulighed for at spise morgenmad på arbejde. Så ind imellem udnytter jeg det til at få ordnet lidt praktisk om morgen, som at tømme opvaskemaskinen eller lægge vasketøj sammen. Det kan også være tid til en lille ekstra hyggestund med Emma, hvis hun er vågnet tidligt.

Nu ved jeg godt det ikke er alle, der har mulighed for at springe morgenmaden over, og det er da heller ikke noget jeg anbefaler, hvis man ikke har mulighed for at spise senere.

Men tænk over, om du ikke har noget, der kan give dig lidt fleksibilitet om morgenen, det kan virkelig anbefales, da det giver mindre stress og jag inden man kommer ud af døren.

Det kan for eksempel være at du kan spise i toget, tage en hurtigere transportform, måske bilen i stedet for cyklen, gå i bad om aften eller lignende.

Hvad er dit bedste tip til at undgå stressede morgener?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *