Jeg skal giftes!

I dag tog jeg en lidt spontan beslutning. Nettet flød jo over med artikler om skuddag, og om hvordan man kunne få 12 par strømper, hvis manden man friede til sagde nej. Og ned lavvande i sokkeskuffen var der jo faktisk intet at tabe.

Jeg fandt en af Emmas trøjer, fik hurtigt grillet et spørgsmål ned, så i stedet for det almindelige nattøj fik hun altså trøjen på. Det var hun dog ikke helt tilfreds med, men gik dog ind i stuen til sin far.

Den søde kæreste forstod ikke hvorfor jeg havde købt sådan en trøje, og troede vist det var en joke. Måtte lige forklare at det altså var ganske seriøst.

image

Men resultatet blev at jeg nok selv må ud at købe strømper, for han sagde ja!

Jeg havde faktisk lidt betænkeligheder for vi har jo aftalt for mange år siden, at vi ikke skulle giftes for så kunne vi heller ikke blive skilt. Men nu har vi jo holdt hinanden ud i så mange år, mere end 16 tror jeg det er, så mon ikke det varer ved mange år endnu?

1 Comment

  1. Henry

    Stort tillykke med giftermålet!

    Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *